Emisija 27.02.2021.

Emisija 27.02.2021.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Jonas Blue featuring Awa, Dan + Shay, Deacon Blue, Yaya i Izgubljeni vikend i Papa Roach. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

JONAS BLUE feat. AWA – SOMETHING STUPID

Baš kad se čini da svijetu nedostaje plesa, vratio se Jonas Blue! Predstavio je svoj novi singl "Something Stupid" na kojem mu se vokalno pridružila RnB izvođačica AWA. Iako je nam se situacija s punim plesnim podijem čini kao daleka prošlost, Jonas Blue i njegov novi singl neodoljivo su puni te energije. Jedva čeka da ova godina donese nešto dobro svima nama.

 

DAN + SHAY – GLAD YOU EXIST

''Glad You Exist'' novi je singl popularnog, Grammyjem nagrađivanog dua Dan + Shay, koji sa sobom nosi poruku zahvalnosti i nade. Nova pjesma ujedno je i nastavak na njihov osmi broj 1 singl u karijeri, ''I Should Probably Go To Bed''.

 

ZONA GRAMOFONA

2005. Jamie Foxx osvojio je Oscar za najbolju mušku ulogu. Foxx je glumio Raya Charlesa u biografskom filmu ''Ray''.

2010. Grupa U2 postaje grupa koja je zaradila najviše novca u  SAD-u 2009. godine, zaradivši 109 milijuna dolara od turneja, prodaje ploča i ostalih naknada, gotovo dvostruko više nego što je drugi.

2015. U L.A. je umrla Charmayne Maxwell, članica popularne R&B grupe Brownstone.

1964. godine rodio se Ewan Venal iz škotske pop rock grupe Deacon Blue.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

YAYA I IZGUBLJENI VIKEND – TREBA NAM DOSADE

Jadranka Ivaniš Yaya i Izgubljeni vikend objavili su singl i pripadajući videospot ''Treba nam dosade''. Pjevačica benda Jinx, Yaya, dobro je poznati vokal pjesme čiju glazbu i tekst potpisuje Josip Radić, uz ekipu pratećih glazbenika okupljenu je pod imenom Izgubljeni Vikend. ''Treba nam dosade'' ima i prateći videospot, sniman je na temperaturama ispod ništice i usred globalne pandemije, a za produkciju je zaslužan sve traženiji studio Debela Curicaž kojeg čini mlada i kreativna ekipa iz Zagreba.

 

ONE HIT WONDER

 

PAPA ROACH – SCARS

''Scars'' je drugi singl kalifornijskog rock benda Papa Roach s njihovog četvrtog albuma, ''Getting away with murder'', s kojeg su ukupno objavili sedam singlova. Unatoč tome što je za razliku od njihovog uobičajenog materijala na albumu, "Scars" se smatra povratničkim singlom za bend. Singl je certificirani zlatnim.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 17.04.2021. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Tune-Yards, All Time Low, Pentatonix, Pavel i The ...

Music box
Nedjelja, 18.04.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave