Ne propustite komediju "Art" večeras i sutra u teatru!

Ne propustite komediju "Art" večeras i sutra u teatru!

KMD

Komedija "Art" igra večeras i sutra na Velikoj Sceni KMD-a (26. i 27. veljače s početkom u 20 sati)! Tekst Yasmine Reze u režiji Jasne Jukić nasmijat odnosima trojice prijatelja koje igraju Zdeslav Čotić, Marjan Nejašmić Banić i Bojan Beribaka!

Predstava “Art” govori o trojici prijatelja koji su vremenom otišli različitim životnim putevima i izgradili različite sustave vrijednosti, ali se usprkos tome i dalje druže. Tako je sve dok jedan od njih trojice ne kupi sliku čuvenog autora, kojoj drugi odriče bilo kakvu umjetničku vrijednost. Ta slika, kupljena po basnoslovnoj cijeni, postat će uzrok žučnih prepirki i rasprava, u kojima tri prijatelja preispituju i iskrenost dotadašnjih postupaka i cijeli međusobni odnos.

Beznačajna kupnja slike otvara prostor preispitivanja prijateljstva trojice prijatelja. Taj vječni ljudski strah od napuštanja i želja za ljubavlju u nama stvara nesigurnost koju netko rješava kupujući skupe predmete, netko „dobrom“ udajom, a netko iskazom druge osobe o našoj jedinstvenosti. To je tema predstave Art koja sigurno neće dati odgovore, ali će nam otvoriti pitanja, a uz to ćemo se i nasmijati, jer zaista je u njoj riječ o nekim drugim ljudima, a ne o nama…

Rezervacije ulaznica na blagajna@kmd.hr / (020) 321 088 ili online kupovina putem: www.ulaznice.hr