Upisi na tečajeve francuskog u Francuskoj alijansi

Upisi na tečajeve francuskog u Francuskoj alijansi

Francuska alijansa Osijek upisuje polaznike za tečajeve francuskog jezika za odrasle stupnja A1 i A2, a osim učenja francuskog jezika Alijansa nudi i brojne druge sadržaje .

„Želite li ostvariti novogodišnju odluku ili pronaći najromantičniji dar za Valentinovo, Francuska alijansa Osijek pravo je mjesto za Vas. Jezik ljubavi, diplomacije, šansone, vina, gastronomije i ljudskih prava danas govori više od 200 milijuna ljudi. Upišite tečaj francuskog i postanite i Vi dio ove velike zajednice”, stoji u pozivu koji potpisuje Nada Jovanović iz Francuske alijanse Osijek. “Osim tečajeva francuskog, iskoristite i druge brojne sadržaje : učeničku medijateku s preko 1500 naslova, PS4 igraonicu s igrama za djecu i odrasle, digitalni kulturni portal, kulturna događanja u okviru Frankofonije u Osijeku te mogućnosti volontiranja i usavršavanja u Francuskoj”, dodaje Jovanović.
Upisi na tečajeve francuskog stupnja A1 i A2 za odrasle počinju u petak 17. siječnja 2020. godine.
Dodatne informacije za upis ili predbilježbe na jedan od tečajeva mogu se dobiti telefonom (031 239 237 / 098 647 021)  ili mailom na osijek@alliance-francaise.hr, a možete doći i osobno u prostorije Alijanse (Šetalište Petra Preradovića 8) ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10h do 15h ili utorkom i srijedom od 18h do 20h.