Izložba „51000 Balthazargrad“ u MMSU-u još samo ovog vikenda

Izložba „51000 Balthazargrad“ u MMSU-u još samo ovog vikenda

Foto: Rijeka 2020 - EPK

Posljednji je vikend izložbe „51000 Balthazargrad“ u riječkom Muzeju moderne i suvremene umjetnosti. Šareni svijet omiljenog animiranog Profesora, koji je dosad vidjelo više od 10 500 posjetitelja svih generacija, svoj će posljednji radni dan imati u nedjelju, 28. veljače 2021.

Izložba koja je osmišljena i dizajnirana tako da se svi koji ju posjete osjećaju uronjeni u animirani film, okruženi bojama, oblicima i zvukovima, uz šetnju i igru donosi brojne vrijedne i zanimljive dokumentarističke izloške koji pričaju priče o nastanku i uspjehu Balthazara, o klasičnoj tehnici animacije, nepotpisanim radnicama Zagreb filma te o Rijeci kao inspiraciji za Balthazargrad. 

Ulaznice za izložbu mogu se kupiti na ulazu u muzej po cijeni od 30 kuna po ulaznici, a pravo na besplatni ulaz imaju djeca do sedam godina, nezaposleni i umirovljenici, uz predočenje dokumenta. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi strukovnih udruga i organizacija ostvaruju popust pa za njih ulaznica košta 20 kuna, uz predočenje važećih studentskih odnosno strukovnih iskaznica.

Radno vrijeme izložbe je u petak od 12.00 do 19.00 sati, a u subotu i nedjelju između 10.00 i 17.00 sati. 

Komentari