Izložba sportske fotografije: "Snaga" je najbolja

Izložba sportske fotografije: "Snaga" je najbolja Izložba sportske fotografije: "Snaga" je najbolja
Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka
Autorica prvonagrađenog rada (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka) Autorica prvonagrađenog rada (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

U riječkoj Galeriji Principij u ponedjeljak je otvorena međunarodna izložba sportske fotografije "Odlučujući trenutak 2019." Na natječaj su pristigle 573 sportske fotografije, a prvu nagradu osvojila je Nataša Kupljenik iz Kutine.

Na natječaj izložbe "Odlučujući trenutak 2019." pristigle su fotografije 85 autora iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Austrije.

Ovo je sedma godina da izložba na kojoj je izloženo 60 najboljih fotografija po izboru stručnog žirija ima međunarodni značaj.

Prva nagrada otišla je u ruke Nataše Kupljenik, Kutinjanke s ljubljanskom adresom, za fotografiju "Snaga". Drugu nagradu za tri fotografije nazvane "Trenerske muke" odnio je Manuel Angelini, dok je treću nagradu osvojio Denis Peroš za fotografiju "Start".

Stručni ocjenjivački sud dodijelio je i nekoliko pohvala te nagradu za Fair play, više pronađite OVDJE. Poslušajte što je izjavila prvonagrađena autorica:

Nataša Kupljenik: fotkanje za gušt, pripremio Vladimir Jurić

Komentari