Prometna regulacija i signalizacija

Prometna regulacija i signalizacija

U srijedu, 18. ožujka 2020. građevinski i elektrotehnički radovi odvijat će se u Rodriginoj i Dominisovoj ulici u Splitu. Radovi će trajati 20 dana... Povremeno se zatvara za sav promet LC 67180, od DC 8 do Krvavice i Bratuša. Alternativni pravac za pristup Bratušu i Krvavici je protupožarni put

koji je uređen za prometovanje. Radovi i privremena regulacija trajati će: od 19. do 26. ožujka 2020. godine,  svakim radnim danom od 7 do 16 sati.

Na državnoj cesti D410, Poljička cesta, u smjeru izlaza iz Splita, na tri lokacije (raskrižje sa ulicama Trondheinska, Velebitska i Put Trstenika) na krajnjem južnom traku, zbog radova sanacije vodoopskrbnog cjevovoda, uspostavlja se privremena prometna regulacija na način da se zatvara krajnji južni trak. Radovi se neće izvoditi istovremeno na sve tri lokacije, već će se izvoditi po jedna u ovisnosti o dinamici radova. Radovi će trajati do 11. svibnja 2020.g.

Zbog izgradnje srednjetlačnog plinovoda, privremena regulacija prometa uvodi se u  splitskoj Zajčevoj ulici, od staračkog doma Zenta prema bolnici, u duljini 500 metara.  Radovi će se izvoditi u više etapa, do 15. lipnja 2020. godine, a promet  će se odvijati dvosmjerno bez zastoja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari