Kroz Bolonju i prašumu

Kroz Bolonju i prašumu

Emisija je namijenjena akademskoj zajednici, djelatnicima i studentima s ciljem promoviranja znanosti, visokog obrazovanja i života studenata. Traje do 115 minuta, a realizira se u partnerstvu sa Sveučilištem i Radio Kampusom u Splitu.

Ove sezone emisiju uređuju i vode: Mihaela Lubina, Matea Dražić, Vincent Šepić, Stipe Milanović i Marino Kosor.

Posljednje emisije

Četvrtak, 12.03.2020 20:05

Emisija 12.03.2020.

Upozorenje: Emisija Kroz Bolonju i Prašumu nije ni na koji način vezana uz stvarnu Bolonju u Italiji i slušanjem iste ne izlažete se riziku zaraze koronavirusom. Šalu na stranu! Dooooobra večer! Dobro došli u emisiju Kroz Bolonju i Prašumu. Večeras su s vama Mihaela Lubina i Marino Kosor. Ali! Nismo samo! Danas u Bolonji debitira i jedan od starješina Radio Kampusa, ekspert za sport; košarku pogotovo i zaljubljenik u glazbu; imali ste ga priliku čuti u Bolonji u prilogu posvete Kobe Bryantu; s nama je Vincent Šepić. I večeras vam donosimo studentski pregled tjedna, najavu događanja, iscrpno blebetanje i još iscrpniji izvještaj s Fido Music Weekenda. U goste nam stiže ekipa iz ESN-a koja najavljuje brojne buduće projekte. Naše smo dvosatno druženje i večeras proželi savršenom playlistom. Slušamo se od 20:05 na valovima HRT Radio Splita.

Četvrtak, 05.03.2020 20:00

Emisija 05.03.2020.

I ovoga četvrtka objavljujemo niz aktualnih priloga iz studentskog života na splitskom Sveučilištu...

Četvrtak, 27.02.2020 20:05

Emisija 27.02.2020.

Večeras je s vama već iskusni duo - Mihaela Lubina i Stipe Milanović. S obzirom na nedavni odlazak naših radijskih legendi Ivane i Krole, vrijeme je da netko dođe na njihovo mjesto. Dvoje novih voditelja stiže u Bolonju. Večeras debitira Matea Dražić. Za večeras smo vam pripremili studentski pregled tjedna, najavu događanja, hit intervju sa Borisom Štokom i još zanimljiviju temu tjedna. Slušamo se od 20:05 na valovima Radio Splita.

Četvrtak, 20.02.2020 20:05

Emisija 20.02.2020.

Novi četvrtak, nova Bolonja, stari voditelji. Barem za sada. Večeras su s vama Mihaela Lubina, Stipe Milanović i Marino Kosor. Kao i obično, donosimo vam studentski pregled tjedna i najave događanja; dajemo vam savjete za učenje, donosimo najnovije glazbene vijesti, a u goste nam dolazi Šime Barbarić, osnivač glazbene menadžment agencije Street Pulse i organizator Fido festivala. I večeras smo emisiju obogatili vrhunskom playlistom. Budite s nama od 20:05 na valovima HRT Radio Splita.

Komentari