Nakon dva mjeseca HNK Zadar opet otvara vrata publici

Nakon dva mjeseca HNK Zadar opet otvara vrata publici

Nakon dvomjesečne stanke HNK Zadar ponovo kreće s redovnim programom. Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, Tri verzije života, Yasmine Reze u režiji Nine Kleflin koja će igrati dva dana, 26. i 27. svibnja s početkom u 20 sati.

Tijekom stanke izazvane pandemijom Covid 19, u prostoru HNK Zadar od 15. ožujka do 15. svibnja održavalo se darivanje krvi u organizaciji Odjela za transfuziju Opće bolnice Zadar. Projektom “Petkom u 20 sati “ u razdoblju od 27. ožujka do 15. svibnja publika je mogla virtualno gledati predstave putem YouTube kanala HNK Zadar. Na repertoaru je bilo osam predstava HNK Zadar: Ostavljam te, Stoše od foše iliti Kate Kapuralica, Kokoš, Dom Bernarde Albe, Balon, Besplatni Wi-Fi, Od Foše do Atlantide, Tarzan

Ulaznice za predstavu Tri verzije života su u prodaji od petka, 22. svibnja na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te na dan izvedbe od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Kupnjom ulaznice od 30 kuna, jednu ulaznicu dobivate na dar. Početak predstave je u 20 sati, a publika ulazi u kazalište od 19:30 sati prema preporukama HZJZ . Ulaznice neće biti numerirane.

OBAVIJEST ZA DRAMSKE PRETPLATNIKE!

Predstava Kerekesh teatra, POD HITNO NA HITNU na programu je 29. svibnja, a predstava LEDA, HNK u Šibeniku na programu je 4. lipnja. Predstave će moći gledati samo dramski pretplatnici uz predočenje pretplatničke iskaznice. Mjesta nisu numerirana. Ulazit će se u kazalište od 19:30 sati i sjedati na označena mjesta. Početak predstava je u 20 sati. 

Komentari