Ninčević ističe: "Vrijeme je za naše zlato. Dečki sretno"

Ninčević ističe: "Vrijeme je za naše zlato. Dečki sretno"

Po finale na Europskom prvenstvu u rukometu danas idu rukometaši. Reprezentacija Hrvatske u polufinalu u Stockholmu igra protiv Norveške. Susret je na rasporedu od 18 sati.Na igre naših kauboja do sada osvrnuo se bivši njihov član, naš Zadranin Ivan Ninčević.

„Do sada smo igrali stvarno super, krasi nas super obrana i raspoloženi Šego na golu što je i ključ ove dobre igre, a svaku utakmicu do sad je bilo extra raspoloženih pojedinaca koji su nas nosili kroz pojedine utakmice. Imaju želju, volju i veliko srce, borbeni su i jedinstveni i stvarno ih je užitak gledati. Teško je nekog istaknuti, međutim Duvnjak vodi ekipu kao pravi kapetan, nevjerojatan je”

Prognoza današnjeg dvoboja Hrvatska - Norveška.

„Polufinale je jedna utakmica, pobijedit će onaj koji bude ima više raspoloženih pojedinaca, očekujem da će biti rat do zadnje minute, svakako su Norvežani u prednosti ali naši dečki će siguran sam izginuti do zadnje minute”.

Drugo polufinale igraju Španjolska i Slovenija.

„Drugo polufinale će također biti sigurno zanimljivo, malu prednost dajem Španjolcima ali Slovenci igraju isto super i čvrst rukomet pa sam siguran da će biti tvrda i neizvjesna utakmica do samog kraja”.

Prvak Europe.

„A prvak će biti Hrvatska, zaslužujemo to nakon godina polufinala i brončanih medalja. To dečkima od srca i želim” - na kraju će Ninčević.

Komentari