Emisija 24.05.2020.

Emisija 24.05.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Ariana Grande & Justin Bieber, Conan Gray, The Pretenders, Sacher i Swing Out Sister. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ARIANA GRANDE &  JUSTIN BIEBER – STUCK WITH U

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva koje traje od početka njihove karijere, popularni su glazbenici udružili snage na emotivnoj baladi, a u kreiranju spota sudjelovali su i njihovi obožavatelji. Prihodi pjesme bit će donirani u dobrotvorne svrhe. Na oduševljenje milijuna obožavatelja, predstavili su zajednički singl ''Stuck With U'', u čijem su kreiranju spota sudjelovali i njihovi slušatelji.

 

CONAN GRAY – MANIAC

Conan Gray donosi priču o uspjehu ostvarenom usprkos brojnim preprekama. Američki pjevač svoj je glas pronašao na debitantskom albumu ''Kid Krow'', čiji singl ''Maniac'' s razlogom osvaja pažnju slušatelja. Za singl je predstavljen i videospot inspiriran estetikom 80-ih.

 

ZONA GRAMOFONA

 

1999. David Bowie napisao je i snimio pjesmu "What's Really Happening" tijekom live Internet prijenosa.

2003. Paul McCartney je održao svoj prvi ruski nastup u karijeri kada je zasvirao pred 20 000 fanova na Crvenom trgu.

2010. Paul Gray, basist američkog metal banda Slipknot, pronađen je mrtav u hotelu  Des Moines u  Iowi.

2000. Njujorška sutkinja rekla je pjevačici grupe The Pretenders Chrissie Hynde,  da ako ne želi da je uhapse zbog prosvjeda u ožujku u trgovini u kojoj se prodaje koža, da joj je bolje da  čuva nos čistim sljedećih šest mjeseci.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

SACHER – NEJDI

Bend Sacher snimio je spot u izolaciji - poručuju 'nikud nejdi'! Nakon koncertnog predstavljanja albuma u krcatom zagrebačkom Boogaloou, a u iščekivanju novih svirki i smirenja situacije, bend nam predstavlja video spot koje su Srđan Sacher, članovi benda snimili u izolaciji u svojim domovima. Ovo je četvrti objavljeni singl i spot s albuma ''Biser, ambra, jantar''.

 

ONE HIT WONDER

 

SWING OUT SISTER – BREAKOUT

Swing Out Sister je britanska jazz-pop grupa najpoznatija po po svjetski poznatom hitu "Breakout" iz 1986., kao jedinim njihovim US top 10 uspjehom. "Breakout" je svoje mjesto našao na njihovom debi albumu ''It's better to travel''.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 30.05.2020. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 31.05.2020. 13:15 - 13:45

Subota, 06.06.2020. 13:15 - 13:45